10 May 2012

be brave and free

 recently in company of friends, we discussed the story of what each of us - is a collection of people who surround us through out lifeand that we are same with closer friends in lesser or greater degree. it is quite possible to find evidence for this theory, and I got it last week.
I opened a lot back in those days that I spent with my sister in St. Petersburgnot to mention the little things that unite us, I see that she was able to modify my attitude to St. Petersburg. a little scary to realize this, and even more so, to speak out loud - but foolish to deny that this  dark city became to the city that I love.unexpected discoveries, and fun to you on Friday!

недавно в компании друзей мы обсуждали версию о том, что каждый из нас - есть собрание людей,  которые окружают нас на протяжении всей жизни. и так, в меньшей или большей степени мы похожи на близких людей. этой теории вполне можно найти подтверждение, и я его получила на прошлой неделе. 
многое открылось мне вновь в те дни, что я провела с сестрой в городе на Неве. не говоря о мелочах, которые объединяют нас, я вижу, что ей удалось изменить своим примером мое отношение к Петербургу. немного страшно осознавать это, а тем более, говорить вслух - но уже глупо отрицать, что из мрачного разлучника, Петербург превратился в тот город, который я полюбила. 
неожиданных вам открытий и веселой пятницы!
xo 
 
stay tuned, guys! 
you can find us on:
twitter | facebook | youtube | vk.com
instagram - @olyachess

1 comment:

Flávia Cremonese Bernardy said...

cute outfit dear, i love the pants :)
http://blogdaflavs.blogspot.com.br/